BFF23-REDUÏDA

50,00

Inscripció BFF23-REDUÏDA

Compra aquí la teva inscripció al Berguedà Folk Festival reduïda i aprofita’n el preu especial a 50€ (el cost de l’entrada a taquilla és de 120€).

Les persones que poden acollir-se a aquest descompte són:

  • els residents a Puig-Reig,
  • persones amb diversitat funcional,
  • persones en situació de vulnerabilitat econòmica (paro acreditat)
  • les persones majors de 65 anys

Per qualsevol dubte o incidència, no dubtis a contactar amb Berguedà Folk a través del formulari. Quan completis els següents camps, podràs acabar la compra de l’entrada:

Fora d'estoc

Categoria:

Descripció

Inscripció BFF23-REDUÏDA

Compra aquí la teva inscripció al Berguedà Folk Festival!

Enguany s’amplia l’Inscripció BFF23-REDUÏDA a més persones

El Berguedà Folk Festival és l’esdeveniment musical més popular de la comarca. Aquest festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les tradicions populars del nostre territori i dels europeus. I aquest any, més persones poden gaudir del preu especial de només 50€, amb l’Inscripció BFF23-REDUÏDA.

Les persones que poden acollir-se a aquest descompte són:

  • els residents a Puig-Reig,
  • persones amb diversitat funcional,
  • persones en situació de vulnerabilitat econòmica (paro acreditat)
  • les persones majors de 65 anys

Per les persones en situació de vulnerabilitat econòmica, aquests són els informes a presentar EN PAPER al moment de retirar la pulsera, segons l’estat de proveniència:

L’inscripció al BFF23 inclou: concerts en directe, balls, tallers de dansa, instrument i cant i molt més

El Berguedà Folk Festival ofereix una gran varietat de concerts en directe cada nit, on podreu ballar i gaudir de les melodies més populars del balfolk local i europeu. Els artistes més destacats del món del folk s’han convidat per oferir-vos un espectacle inoblidable.

El festival també ofereix una gran varietat de tallers de dansa, instrument i cant a tots els nivells. Podreu aprendre les diferents melodies i passos que caracteritzen aquesta música popular, i perfeccionar la vostra tècnica. I amb l’Inscripció BFF23-REDUÏDA, podràs gaudir d’aquestes activitats a un preu especial.

Paella inclosa a l’inscripció

El Berguedà Folk Festival culmina amb la festa de diumenge, on se servirà una deliciosa paella. Aquesta serà una ocasió per a compartir una gran taula amb els altres amants del folk.

Resumint, el Berguedà Folk Festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les activitats populars de la nostra comarca i de tota europa. No us ho podeu perdre! Així que adquiriu les vostres entrades ara mateix i gaudiu d’un cap de setmana inoblidable.

I recorda, si ets resident de Puig-Reig, persona amb diversitat funcional, persona en situació de vulnerabilitat econòmica o major de 65 anys, amb l’Inscripció BFF23-REDUÏDA podreu gaudir d’un preu especial de només 50€.

També et recomanem…

0
Inscripció BFF23 general anticipadaInscripcio BFF23 joves 13-17 anys