BFF23-INFANTS 7-12 ANYS

10,00

Inscripció BFF23-INFANTS 7-12 anys

Compra aquí la teva inscripció al Berguedà Folk Festival per a infants d’entre 7-12 anys i aprofita’n el preu especial a 10€ (el cost de l’entrada a taquilla és de 120€). Per qualsevol dubte o incidència, no dubtis a contactar amb Berguedà Folk a través del formulari. Quan completis els següents camps, podràs acabar la compra de l’entrada:

Fora d'estoc

Categoria:

Descripció

Inscripció BFF23-INFANTS 7-12 anys

Compra aquí la teva inscripció al Berguedà Folk Festival!

Els infants de 7 a 12 anys tenen un descompte: pagarán només 10€!

El Berguedà Folk Festival és l’esdeveniment musical més popular de la comarca. Aquest festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les tradicions populars del nostre territori i dels europeus. Com sempre, els infants de 7 a 12 anys poden gaudir d’un preu especial de només 10€, amb l’Inscripció BFF23-INFANTS 7-12 anys.

L’inscripció al BFF23 inclou: concerts en directe, balls, tallers de dansa, instrument i cant i molt més

El Berguedà Folk Festival ofereix una gran varietat de concerts en directe cada nit, on podreu ballar i gaudir de les melodies més populars del balfolk local i europeu. Els artistes més destacats del món del folk s’han convidat per oferir-vos un espectacle inoblidable.

El festival també ofereix una gran varietat de tallers de dansa, instrument i cant a tots els nivells. Podreu aprendre les diferents melodies i passos que caracteritzen aquesta música popular, i perfeccionar la vostra tècnica. I amb aquesta inscripció, els infants més petits també podran gaudir d’activitats adaptades a les seves edats.

Activitats familiars specials per els infants 7-12 anys

El Berguedà Folk Festival també ofereix activitats per a tota la família: contacontes i animació infantil.

Paella inclosa a l’inscripció infants

El Berguedà Folk Festival culmina amb la festa de diumenge, on se servirà una deliciosa paella. Aquesta serà una ocasió per a compartir una gran taula amb els altres amants del folk.

Resumint, el Berguedà Folk Festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les activitats populars de la nostra comarca i de tota europa. No us ho podeu perdre! Així que adquiriu les vostres entrades ara mateix i gaudiu d’un cap de setmana inoblidable.

I recorda amb l’Inscripció BFF23-INFANTS 7-12 anys podreu gaudir d’un preu especial de només 10€.

També et recomanem…

0
Inscripcio BFF23 joves 13-17 anysInscripció BFF23 nenes i nens 0-6 anys