BFF23-GENERAL-ANTICIPADA

105,00

Inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA

Compra aquí la teva inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA al Berguedà Folk Festival i aprofita el preu especial anticipat fins al 31 d’agost a 105€ (el cost de l’entrada a taquilla és de 120€). El preu de l’abonament anticipat variarà segons el més que el compris:

  • 90€/persona fins al 30 juny*
  • 95€/persona fins al 31 juliol*
  • 100€/persona fins al 31 agost*
  • 105€/persona fins al 10 setembre*
  • a taquilla 120€/persona

* data de la transferència. La inscripció no es donarà per completada fins que es realitzi la transferència de l’import corresponent. Completa els camps següents per començar la teva inscripció anticipada.

Per qualsevol dubte o incidència, no dubtis a contactar amb Berguedà Folk a través del formulari. Quan completis els següents camps, podràs acabar la compra de l’entrada:

Fora d'estoc

Categoria:

Descripció

Inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA

Compra aquí la teva inscripció general anticipada al Berguedà Folk Festival!

BFF23-GENERAL-ANTICIPADA: més aviat la compres, menys costa!

El Berguedà Folk Festival és un dels esdeveniments musicals més importants de la comarca. Aquest festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les tradicions populars del nostre territori. Amb l’Inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA podreu gaudir d’un preu especial.

L’inscripció al BFF23 inclou: concerts en directe, balls, tallers de dansa, instrument i cant i molt més

El Berguedà Folk Festival ofereix una gran varietat de concerts en directe cada nit, on podreu ballar i gaudir de les melodies més populars del balfolk local i europeu. Els artistes més destacats del món del folk s’han convidat per oferir-vos un espectacle inoblidable.

El festival també ofereix una gran varietat de tallers de dansa, instrument i cant a tots els nivells. Podreu aprendre les diferents melodies i passos que caracteritzen aquesta música popular, i perfeccionar la vostra tècnica. I amb aquesta inscripció, podras gaudir de tot aixó a un preu excepcional.

Preu especial per a inscripcions generals anticipades

Per als amants del Berguedà Folk Festival, hi ha una gran notícia: si feu la reserva anticipada abans del 31 d’agost, podreu gaudir d’un preu especial de només 105€ amb l’Inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA. Si espereu al festival per a comprar les entrades, el preu serà de 120€. Així que no espereu més i aprofiteu aquesta oferta especial per a gaudir de tres dies de música i diversió!

El preu de l’abonament anticipat variarà segons el més que el compris:

  • 90€/persona fins al 30 juny*
  • 95€/persona fins al 31 juliol*
  • 100€/persona fins al 31 agost*
  • 105€/persona fins al 10 setembre*
  • a taquilla 120€/persona

(*) data de la transferencia.

En resum, el Berguedà Folk Festival és una oportunitat única per a gaudir de la música, les danses i les activitats populars de la nostra comarca. Així que adquiriu les vostres entrades ara mateix amb l’Inscripció BFF23-GENERAL-ANTICIPADA i gaudiu d’un cap de setmana inoblidable. Recordeu, només teniu temps fins al 31 d’agost per a gaudir del preu especial de 105€.

També et recomanem…

0
Inscripcio BFF23 reduída