SUSAGNA VILÀ

Susagna Vilà

Quí és Susagna Vilà?

El meu nom és Susagna Vilà, soc una professional en el camp del treball social.

SUSAGNA VILÀ

Formació

Al llarg de la meva trajectòria acadèmica he obtingut diferents màsters i postgraus relacionats amb la millora de la salut de les persones. Entre ells, puc destacar la meva formació en el prestigiós Institut Europeu de Psicologia Positiva (IEPP), on vaig adquirir els coneixements en Mindfulness, gestió emocional i psicologia positiva.

A part, he fet cursos de MBSR (Reducció d’Estrès Basat en Mindfulness) en Esmindfulness i he participat en el pràcticum de MBSR dirigit pel reconegut Dr. Andrés Martin Asuero, qui és descendent directe de Jon Kabat-Zinn, uns dels referents mundials en l’aplicació del mindfulness en el camp de la salut.

Tanmateix, he completat un postgrau en Atenció i detecció precoç, i també soc professora de ioga infantil. Durant més de dues dècades, he acompanyat a les persones i les seves famílies en moments vitals difícils, oferint eines i suport.

Shoganai Life

LOGO SHOGANAI

El motiu darrere de la iniciativa de Shoganai_Life, sorgeix arran d’un moment personal complicat en el qual em trobava connectada laboralment els set dies de la setmana, les vint-i-quatre hores del dia. Això va tenir un impacte negatiu en la meva salut i en la meva vida familiar.

Va ser en aquest moment que em vaig embarcar en la recerca interior per trobar eines que m’ajudessin a gestionar l’estrès, i així va ser com vaig descobrir el mindfulness.

Soc una apassionada de la meva família, la naturalesa i les relacions humanes. Crec fermament en el poder i la importància de cuidar la nostra salut mental i emocional, i estic compromesa a ajudar les persones a trobar un equilibri i benestar en les seves vides.

A través de Shoganai_life, busco compartir la meva experiència i coneixements, perquè altres puguin trobar eines i tècniques que els permetin enfrontar-se als reptes de la vida d’una forma més conscient i saludable.

SUSAGNA VILÀ

TALLERS

Mind&ioga és una activitat combinada de ioga i mindfulness. Podràs gaudir d’una pràctica de ioga suau i accessible per qualsevol nivell, on treballarem el cos i la ment. Descobriràs com l’atenció plena, la respiració conscient i la meditació poden ajudar-te a connectar-te i sentir una pau interior profunda.

Aquesta activitat et permetrà trobar un moment de recolliment amb tu mateix, en un espai tranquil i acollidor. No importa el teu nivell de pràctica sinó la intenció amb la qual podrem practicar de forma conjunta.

Busquem facilitar essencialment la transformació cap a un estat de consciència, focalitzant l’atenció en el moment present.

T’esperem a la nostra pròxima sessió perquè puguis gaudir d’aquesta experiència relaxant, enfortidora, i profundament enriquidora per la teva vida espiritual.

Perfil i xarxes socials

Instagram

www.shoganai.es


Reserva ja la teva entrada per a gaudir de tot el festival!

0