RAQUEL TERRAZA

RAQUEL TERRAZA

Quí és Raquel Terraza?

FORMACIÓ

Va començar a ballar danses tradicionals de molt joveneta i concretament el ball de pagès mallorquí.

Formada també en el col·lectiu de dansa de l’Esbart Dansaire de Catalunya formà part fins el 2010 del cos de dansa de l’Esbart dansaire de Granollers on va participar en diferents espectacles de dansa tradicional i contemporània.

També ha experimentat amb altres disciplines de ball com ara danses del món, contemporània,…

Entregada principalment al ball de pagès mallorquí s’ha format amb professors que han ajudat a la recuperació d’aquest ball i ha tingut la sort de rebre de transmissió directa formes genuïnes de la dansa.

CURSOS I TALLERS

Ha donat classes de dansa mallorquina a Granollers des del 2001 fins del 2017 de manera fixa i a Sant Esteve de Palautordera del 2014 fins l’arribada de la pandèmia.

Actualment fa tallers de manera puntual i un cop al mes fa classe a Teià amb l’Associació Trasbals Folk.

A més ha donat cursos a Itàlia, França, Bèlgica i a diferents llocs de la Península i ha participat com a professora a diferents festivals europeus ensenyant aquestes danses d’una manera regular des del 2007 fins a l’actualitat.

Perfil i xarxes socials

Facebook

TALLERS

A través d’aquest taller ens familiaritzarem amb el ball de pagès mallorquí i donarem una pauta bàsica per a poder introduir-se dins d’una ballada a plaça de qualsevol grup mallorquí.

El primer objectiu del taller és gaudir i conèixer la base de la jota i el bolero mallorquí.

Tant si balles sovint com si no n’has fet mai seràs benvingut en aquest taller d’introducció amb noves variacions també per aquells que ja en sabeu una mica.


Reserva ja la teva entrada per a gaudir de tot el festival!

0