ilaria poddine

ILARIA PODDINE

Quí és Ilaria Poddine?

Soc italiana i visc a Barcelona des del 2017.

Vaig començar amb ball de saló a deu anys i molts anys després vaig ballar danses llatinoamericanes per cinc anys, alternant-ho també a la dansa del ventre. Fins que, en 2013 vaig descobrir el Balfolk gràcies a un amic i des de llavors vaig aprendre incessantment danses de tota Europa.

Formació Balfolk

Vaig formar-me participant en cursos regulars en Llombardia (Itàlia), a tallers puntuals de l’ADP (Atelier de la Danse Populaire) i del COMDT (Centre occitan des musiques et danses traditionnelles) i a tots els grans festivals d’Europa: Gran Bal Trad de Vialfrè, Le Grand Bal de Gennetines i de Saint Gervais d’Auvergne, Berguedà Folk Festival, els Divendres a la plaça del Rei, Folkestoltes, Folkarria, Ballinquota i molts altres festivals més petits però no menys formadors.

En aquests festivals sempre he anat cercant d’informar-me quan més possible a prop de la font: amb els mateixos investigadors que van redescobrir les danses o dels formadors que d’ells van aprendre.

Fins ara vaig aprendre amb Yvon Guilcher, Solange Panis, Pierre Corbefin, Sebastià Bover, Lionel Dubertrand, ClaudeMarie HourdeBaigt, Dani Detammaeker, Josiane Enjelvin & Ouali Benhadji, Denis Mercader, Agnes Perez, Ronan Autret, Christian Pacher, Sarah Serec, Cristina Colombo, Cristina Zecchinelli, Nùria Damont entre els més rellevants.

Aprofito cada oportunitat, cada nou festival, cada curs o taller per continuar formant-me, millorant les danses que ja conec i afegint-ne de noves, com el ball de bot, danses gregues, gallegues i sevillanes: el repertori és en contínua expansió.

Retransmissió

M’agrada també compartir el que vaig aprenent, fent tallers en festivals com els Divendres a la plaça del Rei, el Berguedà Folk i el Folkestoltes, i cursos de Balfok a particulars i a grups a tots nivells en Barcelona i en Catalunya.

També col·laboro amb l’organització de festivals, saraus i ballades a tota Catalunya.

Perfil i xarxes socials

https://www.tradance.eu/

https://www.facebook.com/traDanceCoaching

https://www.instagram.com/tradancecoaching/

TALLERS

Al Berguedà Folk Festival donaré un taller de danses bretones.

La majoria dels grups que enguany participen al Berguedà Folk Festival toquen danses bretones que no se solen dansar a Catalunya, així que amb aquest taller serà possible aprofitar més dels balls de la nit.

Ens acompanyarán a la música els Lyradanz.


Reserva ja la teva entrada per a gaudir de tot el festival!

0