DUO MARCET – LLULL

Eduard Marcet i Gustavo Llull

Quí son Eduard Marcet i Gustavo Llull?

Un concert per deixar-se emportar pel diàleg del violí i el piano, que faran vibrar les parets de la Torre Nova (1897) amb les músiques del segle XX (Toldrà, Falla i Piazzolla). Un petit viatge en el temps cap a la vibrant Colònia Pons.

Eduard Marcet

Eduard Marcet

Eduard és un violinista multidisciplinar que busca apropar la música a un públic ampli. Tocant tant solo,com musica de cambra, en orquestra i co-creador d’espectacles que combinen la música,el teatre i la dansa.
Es va formar a l’Esmuc i a Musikene amb Raquel Castro, Helena Satué, Keiko Wataya i el Quartet Casals. Va ampliar la seva formació a Holanda i A Bèlgica especialitzant-se en métodes d’ensenyament com la Tècnica Alexander i el Mètode Suzuki. En els països baixos va tenir l’oportunitat de treballar amb mestres com Paul Versteeg i Tessa Marwick, Maaike Aarts, Natalia Gabunia, Johannes Liertouwer i Sigiswald Kuijken.
Ha tocat en orquestres com la Jonc, la Jonde, Hollands Orkest i actualment colabora amb la Franz Schubert Fhilarmonia.

Destaca la seva intervenció en l’espectacle de dansa integrativa “El Mur” de Carolina Alejos on interpretava la Chaconne de Bach per violí sol amb funcions a la Nau Ivanow i al Caixa Forum de Barcelona i Lleida i la seva col.laboració habitual en el Teatro Munganga d’Amsterdam sent co-creador d’espectacles i concerts per un públic familiar.

Entre el 2020 i 2022 va formar part com a músic i actor del musical Golfus de Roma presentat al Festival de Mèrida i a Madrid i Barcelona.

Parallelament, desenvolupa una tasca pedagògica com a professor en diferents escoles de Música i Conservatoris.

Gustavo Llull

Gustavo Llull

Gustavo és un músic polifacètic.
Professor de Composició i pianista, i ha fet estudis de Pedagogia Musical i Direcció coral a la Universitat de La Plata (Argentina), casa en la qual ha començat la seva activitat docent.

Des de l’any 2000 resideix a Barcelona, ​​on ha portat una activitat important, tant com a pianista com a docent.

Com a pianista repertorista treballa a diverses escoles de Barcelona, ​​destacant la seva activitat a Teatre Musical , en els quals ha participat i/o dirigit (“Poe” de Dagoll Dagom, “Off Broadway” amb Dani Anglés,”El Despertar de la Primavera”, ”Company”, amb Antonio Banderas, etc).

Durant més de 10 anys va integrar diverses formacions de tango clàssic o modern (Piazzolla).

Ha acompanyat durant dos anys Miguel Poveda, a la gira del seu disc de poemes “Desglaç”.

Durant els anys 2013-2018 s’ha dedicat a l’estudi de l’òrgan al Màster d’òrgan de l’Esmuc (Guido, Iotti, Oscar Candendo, Juan de la Rubia).

Interessat també en la música coral, ha acompanyat moltes formacions tant a Argentina com a Europa (Matrisse de Tolosa, Matrisse de Perpinyà, Festival Choeurs du Monde, etc).

ELS MEMBRES

Eduard Marcel: violí

Gustavo Llull: piano

Web i XXSS Officials

Instagram: https://www.instagram.com/eduardmarcet/

Facebook: https://m.facebook.com/people/Eduard-Marcet/100063614918938/

Youtube: https://www.youtube.com/user/eduardmarcet

Wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Gustavo_Llull

Página web: https://aules.net/es/gustavo-llull/


Reserva ja la teva entrada per a gaudir de tot el festival!

0