CARLES BELDA

CARLES BELDA

Quí és Carles Belda?

Aquest alumne de piano desavantatjat va ensopegar amb un diatònic a vint anys i des d’aleshores ençà ha fet una mica de tot. Es va iniciar amb els conjunts de ball folk Blat Segat i Correfolk, va fer animació infantil amb La Saragata i tex-mex amb la Xaranga Revoltosa.

Més endavant va passar cap a l’electrofolk, si fa no fa, amb Pomada i el folk-rock amb Mesclat. En acabat va prendre les places amb una mena d’orquestra aborigen de ball amb ritmes caribenys, el Belda i el Conjunt Badabadoc.

Amb l’edat ha encetat projectes de revisió i constatació de la rumba, 24 Rumbes per diatònic, i del cançoner de la vegueria de Girona, Càntut.

Actualment col·labora amb el conjunt de punkfolk Fetus i participa en espectacles d’auditori, com ara “Ulls clucs” menat per Mestre Arnau Obiols i “La Balada d’en Soler Sugranyes” creat per Mestre Jaume Aiats.

Sempre, a més, ha fet de mestre de diatònic, o bé amb classes particulars o bé amb tallers intensius.

TALLER

Al Berguedà Folk Festival donaré un taller d’accordió diatònic.

Us proposo un taller, curt i amable, per tastar i gaudir dels ritmes de la família rumbera. Des dels patrons bàsics per una rumba amb trempera fins als trucs de supervivència a una cantada de garrotins.


Reserva ja la teva entrada per a gaudir de tot el festival!

0