AIRES   DEL   MONTSENY

eires

AIRES DEL MONTSENY

L’orquestrina de ball Aires del Montseny va néixer amb la intenció de ser l’encarregada de posar la música al Ball de Gitanes de Granollers l’any 2014. Des de llavors ha acompanyat musicalment aquest acte anualment. Seguidament, Aires del Montseny va decidir preparar un repertori basat en la música de ball vuitcentista d’autors catalans, repertori que va derivar en un concert-ball anomenat Embala’t.

Després de girar aquest espectacle durant dos anys, l’orquestrina ha fet un tomb important a nivell musical apostant per oferir un ball a plaça de danses tradicionals catalanes, fet que es va aprofitar per enregistrar la primera maqueta de la banda on s’hi pot escoltar part dels dos balls que ofereix.

Així doncs, des del 2014, l’orquestrina Aires del Montseny ha realitzat una cinquantena de concerts al llarg de tot el principat i de Catalunya nord accentuant festes com la Diada dels Raiers de la Pobla de Segur (on també hi toca cada any), la Festa major de Granollers, la festa dels Ous de Pasqua de Vilafranca de Conflent i la Fira modernista de Cardedeu, entre d’altres.

0

Start typing and press Enter to search