ACCORDZÉÂM

 

 

Accordzéâm

 

 

Quí són?

El grup Accordzéâm va néixer fa 20 anys, als bancs de l’escola… Primer savis i al conservatori, aquests músics bojos van passar del viatge a la trobada per crear un univers ric i poc convencional. La música, l’estimen “cos i ànima”, i n’exploren totes les facetes: del barroc al rock, del tradicional al jazz.

Accordzéâm – La música tradicional francesa com mai l’has escoltada

Si busques una experiència musical única, alegre i enèrgica, Accordzéâm és la banda per a tu. Aquesta banda originària de França és un dels principals representants de la música balfolk, un estil modern que té les seves arrels en la música tradicional francesa. Amb el seu estil únic i la seva passió per la música tradicional, ha captivat públics d’arreu del món.

Accordzéâm és una de les bandes més innovadores en el món de la música tradicional francesa. La banda combina la música tradicional amb l’energia i la passió de les noves generacions, creant així un estil únic i vibrant que ha captivat públics en festivals i esdeveniments per tot el món.

Els membres

Els membres d’Accordzéâm són excel·lents músics amb una gran passió per la música tradicional francesa. La precisió i la destresa dels seus intèrprets es reflecteixen en cadascuna de les seves actuacions en viu, que es caracteritzen per ser enèrgiques, alegres i emocionants.

Jonathan Malnoury: Oboè, Guitarres, Flautes

Raphaël Maillet: Violí

Nathanaël Malnoury: Contrabaix

Franck Chenal: Bateria et Percussions

Alexis Lambert: Acordió

 

Web i XXSS Officials

Página web: https://accordzeam.org/

Facebook: https://www.facebook.com/accordzeam

Instagram: https://www.instagram.com/accordzeam/

0